Reisadvies

Lastig hè, jouw ideale vakantie vinden op het internet? Gun jezelf het gemak van een Persoonlijk Reisadviseur en maak gebruik van mijn uitgebreide reiservaring.

Mijn expertise ligt bij Amerika reizen en ik kan dan ook jouw meest ideale Amerika vakantie samenstellen. Of je nu wilt citytrippen, op zoek bent naar de zon, of een uitgebreide roadtrip wilt maken. Vertel mij jouw wensen en ik doe een passend reisvoorstel. Of doe inspiratie op met mijn voorbeeldroutes.

  • uitgebreide jarenlange persoonlijke ervaring met Amerika reizen, van Oost naar West en van Noord naar Zuid
  • maatwerk
  • niet zelf urenlang op internet speuren voor de perfecte reis
  • compleet zorgeloos op reis

Pretparkreizen Naast reizen is mijn grote hobby het bezoeken van pretparken. Ik durf wel te zeggen dat ik de meeste grote parken in de wereld bezocht heb. Naast de bekende Disney en Universal parken ben ik ook thuis in de pretparken van Six Flags en Cedar Fair in Amerika en de grotere pretparken in Europa zoals Disneyland Parijs in Frankrijk, Europa Park in Duitsland en Port Aventura in Spanje.

Hoe werkt het? ik heb alles handig voor je op een rijtje gezet op mijn website: Hoe werkt het?

Waar gaat jouw volgende reis naar toe? Heb je interesse in een reisadvies met een persoonlijke touch en wil je een vrijblijvend reisvoorstel ontvangen? Neem dan contact op met mij, per telefoon of stuur een email. Zie hiervoor het contactformulier op mijn Website: Contact opnemen

world-wide-web facebook-logo-1 linkedin-32

Met reislustige groeten, Linda Kloen